Herenboerderij
Rijkdom aan flora en fauna
Coulisselandschap

Groot vakantiehuis Lutje Kössink in Winterswijk

Op zoek naar een groot vakantiehuis in Winterswijk? Dan bent u aan het juiste adres bij Lutje Kössink, een gezellig onderkomen in het buurtschap Henxel nabij Nationaal Landschap Winterswijk. Door het huiselijke karakter van de accommodatie is deze zeer geschikt voor een familiereünie of – weekend, groepsverblijf met vrienden of trainingskamp. Vakantiehuis Lutje Kössink is geschikt voor maximaal 22 personen en beschikt over alle ingrediënten voor een aangenaam verblijf in de Achterhoek. Kom ook overnachten in dit grote vakantiehuis in Winterswijk-Henxel en ervaar het zelf!

Een groot vakantiehuis voor 22 personen in het Achterhoekse Winterswijk

Tijdens de koude dagen kunt u heerlijk met uw gezelschap opwarmen bij de open haard in de woonkamer. Tijdens deze gezellige uurtjes kunt u bijpraten of een leuk gezelschapsspel spelen. De accommodatie beschikt over 9 slaapkamers met comfortabele bedden (eventueel 4 logeerbedden extra) en 5 slaapkamers, waardoor u de nodige ruimte en privacy ervaart.

Goed om te weten: dit grote vakantiehuis wordt per weekend, midweek of week verhuurd en is tevens dé ideale plek voor het samen vieren van feestdagen, zoals Kerst of Sinterklaas.

Ontdek Nationaal Landschap Winterswijk

Te midden van prachtige natuur, waar nauwelijks de geluiden van de buitenwereld doordringen, wordt u wakker van de tjilpende vogeltjes. Winterswijk heeft een schitterend coulisselandschap. Vernoemd naar de bomen, heggen en houtwallen die in het wisselende landschap van gras, akkers en veen opduiken en weer verdwijnen. Het is één van de 20 nationale landschappen in Nederland. Er is een grote rijkdom aan flora en fauna en ‘het ruist hier van de rust'.

Het Winterswijkse coulisselandschap is uw animatieteam !

Meer weten over dit grote vakantiehuis in Winterswijk

Wilt u meer informatie over dit grote vakantiehuis in Winterswijk? Neem via het contactformulier contact op of boek online direct via de website.

Groepsaccommodatie en Vakantiehuis Lutje Kössink
Google reviews 9
 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over deze groepsaccommodatie in de Achterhoek? Neem dan direct contact op met de groepsaccommodatie of vul het onderstaande formulier in.

Wij helpen u graag!