Familieweekend Achterhoek om nooit te vergeten – Groepen Achterhoek

familieweekend achterhoekHuur dan een groepsaccommodatie bij Groepen Achterhoek en beleef een onvergetelijk familieweekend in de Achterhoek! Met een verscheidenheid aan accommodaties vindt u bij ons altijd wat u zoekt, of u nu kiest voor een groepsaccommodatie met een sauna en/of diverse speelfaciliteiten voor de kinderen. Bij Groepen Achterhoek beleeft u een familieweekend in de Achterhoek om nooit te vergeten!

Overnachten in de Achterhoek met de hele familie

Bij Groepen Achterhoek vindt u familieaccommodaties verspreid over de gehele Achterhoek. Of u nu een voordelige accommodatie huurt, of toch kiest voor een luxe groepsaccommodatie: Er is genoeg te beleven in de Achterhoek. Zo leent de Achterhoek zich uitstekend voor een ontspannen fietstocht met de familie, ook kunt u op avontuur in het Klimbos, of op bezoek bij een van de vele kastelen. De Achterhoek biedt uitjes voor jong en oud. Zo kunt u bijvoorbeeld wijn proeven bij een van de prachtige Achterhoekse wijngaarden, of de kinderen eropuit nemen naar een van de talloze speelboerderijen. Eén ding is zeker: Niemand hoeft zich te vervelen tijdens een familieweekend bij Groepen Achterhoek!

Een groepsaccommodatie voor ieder familieweekend in de Achterhoek

Voor zowel kleine als grote families vindt u bij ons een passende accommodatie. Via de zoekfilter geeft u eenvoudig aan met hoeveel personen u wenst te overnachten. Ook andere voorkeuren kunnen gemakkelijk worden meegenomen in uw zoekopdracht. Zo kunt u bijvoorbeeld zoeken op aantal slaapkamers, ligging en toegankelijkheid voor mindervaliden. Vindt dé groepsaccommodatie die bij u en uw familieleden past en beleef een onvergetelijk familieweekend in de Achterhoek!

Zoek direct in ons aanbod

 

Familie accommodaties voor een onvergetelijk familieweekend

Onze heerlijke huisjes in de Achterhoek zijn uitermate geschikt voor een fantastisch familieweekend in de Achterhoek. Er is altijd een familiehuisje dat bij u past en de mogelijkheden tijdens uw verblijf zijn ongekend. Zo zijn er huisjes die volop mogelijkheden bieden voor de leukste activiteiten. Denk hierbij niet alleen aan een potje voetbal, mountainbiken of misschien wel kanoën, maar ook aan een ontspannende wandel- of huifkartocht door de prachtige natuur.

Rust, ruimte en natuur? Geniet van het pure leven in de Achterhoek

De Achterhoek is dé plek waar u optimaal geniet van de rust, ruimte en natuur. Deze streek is een plek waar u ongestoord en zonder stress kunt genieten van de prachtige natuur. Ga op ontdekkingstocht in de Achterhoek en verken de drie natuurrijke deelgebieden: de Graafschap, Montferland en Winterswijk.

Onze tip: vergeet uw fotocamera niet mee te nemen om de mooiste natuurfoto’s te maken.

Eropuit in de Achterhoek

Wanneer u een van onze familie accommodaties huurt, dan raden wij u zeker aan om een dagje eropuit te gaan. Zo vindt u in de Achterhoek diverse grote steden waar u zich goed kunt vermaken. Ga na een dagje shoppen smakelijk uit eten in het centrum van Winterswijk, maak een wandel- of fietstocht door het prachtige landschap van Doetinchem of leer de rijke historie van Groenlo kennen. Kortom: er is genoeg te beleven in de Achterhoek!

Meer informatie over een heerlijk familieweekend in de Achterhoek

Wilt u weten welke familie accommodatie nog beschikbaar is? Neem dan contact op of bezoek de website van de desbetreffende accommodatie en boek een onvergetelijk familieweekend in de Achterhoek.

Lees minder