Groepsaccommodatie 15 personen in de Achterhoek: ontdek Groepen Achterhoek

Groepsaccommodatie 15 personen in de Achterhoek

Op zoek naar een groepsaccommodatie voor 15 personen in de Achterhoek? Met de luxe en sfeervolle groepsverbllijven van Groepen Achterhoek wordt uw verblijf met een kleine groep vrienden, familie of collega’s onvergetelijk. Na een dagje eropuit kunt u samen met uw gezelschap bijkomen met een heerlijk drankje of genieten van een maaltijd. In onze 15-persoons groepsaccommodatie beleeft u een onvergetelijk verblijf!

Luxe en comfort in een kleine groepsaccommodatie

Een verblijf of vakantie voor een kleine groep mensen vinden kan een uitdaging zijn. Groepen Achterhoek maakt het u graag gemakkelijk. Onze groepsaccommodaties voor 15 personen in de Achterhoek bieden u het comfort dat u tijdens het verblijf wenst. Zo zijn er accommodaties met een sfeervolle woonkamer, sauna en open haard. Ervaar de luxe van thuis tijdens uw verblijf.

U kunt ervoor kiezen om tijdens het verblijf een leuk groepsuitje te organiseren. Na een groepsuitje in de Achterhoek komt u altijd met een mooi verhaal thuis. Voor iedereen is er wat wils; u kunt o.a. kiezen uit diverse sportieve, gezellige en competitieve groepsuitjes in de Achterhoek. Maak bijvoorbeeld een wandel- of fietstocht door het schitterende rivierenlandschap, een rondvaart over de Achterhoekse wateren of speel een potje ‘klootschieten’.

Hieronder kunt u het aanbod ‘groepsaccommodatie 15 personen in de Achterhoek’ bekijken. Heeft u bepaalde wensen of vragen? Neem dan contact op.

Zoek direct de groepsaccommodatie voor 15 personen in de Achterhoek

 

 

images/sliderfooter/groepenachterhoek3.jpg
images/sliderfooter/groepen_achterhoek_m4.jpg
images/sliderfooter/groepenachterhoek2.jpg
images/groepenachterhoek1.jpg
images/sliderfooter/micarousel/groepen_achterhoek_g6.jpg
images/template/qoute2.jpg