Bijzondere groepsaccommodaties in de Achterhoek: bijzonder overnachten

bijzondere groepsaccommodatie achterhoekOvernachten in een bijzondere groepsaccommodatie in de Achterhoek? Bekijk de mogelijkheden bij Groepen Achterhoek. Zo bieden wij bijzondere groepsaccommodaties aan die ook groepsactiviteiten organiseren en kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een verblijf met een écht natuurbeleving of juist een vorstelijk verblijf in een luxe groepsaccommodatie: Groepen Achterhoek biedt het allemaal!

Overnachten in een bijzondere omgeving

Onze unieke groepsaccommodaties liggen in de Achterhoek. De Achterhoek is een waterrijk gebied. Er zijn verschillende rivieren, zoals de Berkel, de Slinge en de IJssel. Eenmaal eropuit op de Achterhoekse wateren, kunt u genieten van alles om u heen: het landschap, de natuur en de stilte. Ook kinderen vinden zo’n rondvaart prachtig! Eenmaal terug van de vaart kunt u genieten van de heerlijke Achterhoekse specialiteiten in een restaurant, bijvoorbeeld boerenkaas, Achterhoeks wild of een klassiek aspergegerecht: bijzonder!

Wist u al dat de Achterhoek ook bekend staat om de wijngaarden? Zo kunt u ook een bezoek brengen aan een wijngaard en dit combineren met een wijnproeverij of high wine.

Hieronder kunt u het aanbod bijzondere groepsaccommodaties in de Achterhoek bekijken. Heeft u bepaalde wensen of vragen? Neem dan contact op. De groepsverblijven zullen er alles aan doen om u een prettig en comfortabel verblijf te verzorgen.

Zoek direct de bijzondere groepsaccommodatie in de Achterhoek die bij u past.