Groepsaccommodatie 10 personen in de Achterhoek: voor een onvergetelijke groepsvakantie

groepsaccommodatie 10 personen achterhoekEen weekend weg met een kleine groep vrienden, familie of collega’s? Bekijk dan onze groepsaccommodaties voor 10 personen in de Achterhoek. Met onze luxe en sfeervolle groepsverblijven wordt uw vakantie met kleine groep onvergetelijk. Na een dagje eropuit kunt u samen met uw familie, vrienden of collega’s bijkomen met een heerlijk drankje of genieten van een maaltijd. Wij hebben ons aanbod 10-persoons groepsaccommodaties voor u op een rijtje gezet.

Ruimte en comfort in een kleine groepsaccommodatie

Een verblijf of vakantie voor een kleine groep mensen vinden kan een uitdaging zijn. Groepen Achterhoek maakt het u graag gemakkelijk. Onze groepsaccommodaties voor 10 personen in de Achterhoek bieden u het comfort dat u tijdens het verblijf wenst. Zo zijn er accommodaties met een grote eettafel, vaatwasser en/of open haard. Ervaar de luxe van thuis tijdens uw verblijf.

U kunt ervoor kiezen om tijdens het verblijf een leuk groepsuitje te organiseren. Na een groepsuitje in de Achterhoek komt u altijd met een mooi verhaal thuis. Voor iedereen is er wat wils; u kunt o.a. kiezen uit diverse sportieve, gezellige en competitieve groepsuitjes in de Achterhoek. Maak bijvoorbeeld een wandel- of fietstocht door het schitterende rivierenlandschap, maak een rondvaart over de Achterhoekse wateren of speel een potje ‘klootschieten’.

Hieronder kunt u het aanbod ‘groepsaccommodatie 10 personen in de Achterhoek’ vinden. Heeft u bepaalde wensen of vragen? Neem dan contact op.

Zoek direct de groepsaccommodatie voor 10 personen in de Achterhoek die bij u past

 

images/sliderfooter/groepenachterhoek3.jpg
images/sliderfooter/groepen_achterhoek_m4.jpg
images/sliderfooter/groepenachterhoek2.jpg
images/groepenachterhoek1.jpg
images/sliderfooter/micarousel/groepen_achterhoek_g6.jpg
images/template/qoute2.jpg