Aangepaste groepsaccommodatie in de Achterhoek

aangepaste groepsaccommodatie achterhoekAangepaste groepsaccommodatie in de Achtehroek voor een onbezorgd verblijf? Ontdek de accommodaties van Groepen Achterhoek. Wij vinden dat iedereen een zorgeloze en comfortabele vakantie moet kunnen hebben. Daarom bieden wij verschillende aangepaste woningen voor groepen aan. Deze groepsverblijven zijn geschikt voor mindervaliden, senioren en chronisch zieken. Speciale hulpmiddelen en de nodige zorg zijn aanwezig of kunnen we voor u regelen in een van onze aangepaste groepsaccommodaties.

Zorgeloos overnachten 

De aangepaste groepsaccommodaties zijn rolstoelvriendelijk en drempelvrij. Zo is het mogelijk om gebruik te maken van een extra ruime woonkamer, hoog-laag bed en/of aangepaste badkamer. Om uw scootmobiel of elektrische fiets op te laden beschikken een aantal accommodaties over extra stopcontacten.

Zoek hieronder direct de aangepaste groepsaccommodatie in de Achterhoek die bij u past. Heeft u nog vragen, neem dan contact op om uw wensen te bespreken. Wij zullen er alles aan doen om het u aan niets te laten ontbreken. 

Zoek direct in ons aanbod aangepaste groepsaccommodaties in de Achterhoek