Vakantiehuis voor een grote groep in de Achterhoek

vakantiehuis grote groepBent u op zoek naar een vakantiehuis voor een grote groep, ontdek dan de vele mogelijkheden bij Groepen Achterhoek! Bij ons vindt u een zeer ruim aanbod grote vakantiehuizen voor grote en kleine groepen. Of u nu met 12 personen of met 50 personen wilt verblijven, Groepen Achterhoek heeft altijd een passend aanbod.

Huur een vakantiehuis met een grote groep en ervaar zelf de schoonheid van de Achterhoek en onze gastvrijheid!  

Zoek direct een vakantiehuis voor een grote groep 

Zoek hieronder op basis van het aantal personen en slaapkamers een groot vakantiehuis in de Achterhoek. Vervolgens kunt u door middel van de zoekfilter de resultaten filteren op uw wensen.

 

 

 

Unieke vakantiehuizen voor grote en kleine groepen

Tijdens uw verblijf ervaart u optimale privacy. De vakantiehuizen zijn namelijk niet gelegen op grote vakantieparken, maar zijn groot geworden door klein te blijven. Oftewel, veel privacy, exclusieve verhuur en optimale service.

Of u nu op zoek bent naar een zeer luxe vakantiehuis compleet met wellness faciliteiten, een vakantiehuis midden in de natuur of een groot vakantiehuis met speciale voorzieningen voor mindervaliden, Groepen Achterhoek biedt vele mogelijkheden voor een geslaagd verblijf!

Groepen Achterhoek staat voor gastvrijheid. Wij besteden er dan ook veel zorg aan dat u een prettig verblijf ervaart. Enkele accommodaties bieden ook extra service aan, zoals een ontbijtservice of diner. Vraag de gastheer en gastvrouw van het vakantiehuis naar de mogelijkheden.

Actief genieten in de Achterhoek

Eropuit in de Achterhoek betekent actief genieten van de natuur. De Achterhoek is fascinerend om doorheen te fietsen en te wandelen. Tijdens uw wandel- of fietstocht ziet u verschillende uitzichten: boerderijen, rivieren, bossen, akkers, landgoederen, wijngaarden en kastelen.

De Achterhoek is ook een zeer waterrijk gebied. Er zijn verschillende rivieren, zoals de Berkel, de Slinge en de IJssel. Eenmaal eropuit op de Achterhoekse wateren, begint u te genieten van alles om u heen: het landschap, de natuur, de nieuwsgierige koeien en de stilte. Ook kinderen vinden zo’n rondvaart prachtig!

Groepsactiviteiten voor grote en kleine groepen

Wilt u tijdens uw verblijf gezellig een dagje eropuit of samen iets leuks ondernemen? Ook daar helpen we u graag bij! Wij bieden diverse activiteiten voor grote en kleine gezelschappen aan. Of u nu de natuur wilt ontdekken tijdens een GPS tocht of mountainbike clinic, of liever een leerzame workshop wilt volgen, Groepen Achterhoek biedt vele mogelijkheden voor een geslaagde groepsactiviteit.

Ook een vakantiehuis voor een grote groep huren? Neem direct contact op met de eigenaar!

Heeft u bepaalde wensen of vragen over één van de grote vakantiehuizen van Groepen Achterhoek? Neem dan rechtstreeks contact op met de eigenaar door het contactformulier in te vullen, een mail te sturen of te bellen. 

Huur een vakantiehuis voor een grote groep en ontdek de schoonheid van de Achterhoek!

 

images/sliderfooter/groepenachterhoek3.jpg
images/sliderfooter/groepen_achterhoek_m4.jpg
images/sliderfooter/groepenachterhoek2.jpg
images/groepenachterhoek1.jpg
images/sliderfooter/micarousel/groepen_achterhoek_g6.jpg
images/template/qoute2.jpg