Groepsaccommodatie 20 personen in de Achterhoek: ontdek Groepen Achterhoek

groepsaccommodatie 20 personen achterhoek

Op zoek naar een groepsaccommodatie voor 20 personen in de Achterhoek? Met de luxe en sfeervolle accommodaties van Groepen Achterhoek wordt uw verblijf met een grote groep vrienden, familie of collega’s onvergetelijk. Na een dagje eropuit kunt u samen met uw gezelschap bijkomen met een heerlijk drankje of genieten van een maaltijd. In onze 20-persoons groepsaccommodaties beleeft u een onvergetelijk verblijf!

Luxe en comfort in een grote groepsaccommodatie

Een verblijf of vakantie voor een grote groep mensen vinden kan een uitdaging zijn. Groepen Achterhoek maakt het u graag gemakkelijk. Onze groepsaccommodaties voor 20 personen in de Achterhoek bieden u het comfort dat u tijdens het verblijf wenst. Zo zijn er accommodaties met een sfeervolle woonkamer, sauna en open haard. Ervaar de luxe van thuis tijdens uw verblijf.

U kunt ervoor kiezen om tijdens het verblijf een leuk groepsuitje te organiseren. Na een groepsuitje in de Achterhoek komt u altijd met een mooi verhaal thuis. Voor iedereen is er wat wils; u kunt o.a. kiezen uit diverse sportieve, gezellige en competitieve groepsuitjes in de Achterhoek. Maak bijvoorbeeld een wandel- of fietstocht door het schitterende rivierenlandschap, een rondvaart over de Achterhoekse wateren of speel een potje ‘klootschieten’.

Hieronder kunt u het aanbod ‘groepsaccommodatie 20 personen in de Achterhoek’ bekijken. Heeft u bepaalde wensen of vragen? Neem dan contact op.

Zoek direct de groepsaccommodatie voor 20 personen die bij u past

 

Huur een groepsaccommodatie bij Groepen Achterhoek en beleef een geweldig familieweekend!

Op zoek naar een familie-accommodatie in de Achterhoek voor een gezellig familieweekend? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Zo bieden wij diverse accommodaties voor verschillende wensen, zodat er altijd een is die precies bij uw familie past. In de omgeving is er ontzettend veel te beleven voor jong en oud. Aan spectaculaire dagjes uit met de kinderen is er dus geen gebrek! Klim en klauter in de mooiste klimbossen, speel naar hartenlust in de speelparadijzen of spot de leukste dieren in de vele dierentuinen en maak de mooiste herinneringen tijdens uw familieweekend in een groepsaccommodatie in de Achterhoek.

Groepsaccommodatie Achterhoek: een ideale uitvalsbasis voor de natuurliefhebber

groepsaccommodatie achterhoek hurenBent u een natuurliefhebber, dan is een verblijf in een groepsaccommodatie bij Groepen Achterhoek echt iets voor u. In deze Gelderse streek met zijn kronkelende beekjes, boerderijen, oude bomen, rivieren en landgoederen kunt u natuurlijk genieten van de rust. Er zijn diverse mogelijkheden om dit schitterende landschap te ontdekken: op de fiets, te paard, per kano of gewoon te voet. Lees hier meer over de leukste uitjes in de Achterhoek!

Onze tip: wij raden u ook zeker een rondvaart over de Achterhoekse rivieren aan. Vergeet uw fotocamera niet mee te nemen om het prachtige vergezicht van nieuwsgierige koeien langs de kant vast te leggen.

Culinair genieten

Ontdek één van de fantastische restaurants en laat u verassen door de heerlijke smaak van ambachtelijke streekproducten. Als liefhebber van goed eten, doet u uw smaakpapillen hier een groot plezier. Kiest u voor een overheerlijk asperge-gerecht in combinatie met een Achterhoeks wijntje of een blokje boerenkaas met een ambachtelijk gebrouwen biertje? De Achterhoek biedt het allemaal!

Ook zijn er kleine charmante winkeltjes waar u o.a. verse groenten of zelfgemaakte producten, zoals zelfgemaakte jam en karnemelk kunt vinden.

Meer weten over onze groepsaccommodaties voor 20 personen in de Achterhoek?

Wilt u meer weten over een onvergetelijk groepsverblijf bij Groepen Achterhoek? Neem dan contact op met uw favoriete 20-persoons groepsaccommodatie. Wij helpen u graag verder.

De leukste groepsaccommodatie in de Achterhoek vindt u bij Groepen Achterhoek!

Lees minder

images/sliderfooter/groepenachterhoek3.jpg
images/sliderfooter/groepen_achterhoek_m4.jpg
images/sliderfooter/groepenachterhoek2.jpg
images/groepenachterhoek1.jpg
images/sliderfooter/micarousel/groepen_achterhoek_g6.jpg
images/template/qoute2.jpg