Vergaderen en overnachten: ontdek de vergaderlocaties in de Achterhoek!

vergaderen en overnachten achterhoekVergaderen en overnachten in de Achterhoek? Wij bieden u een ruim aanbod vergaderruimtes met de mogelijkheid om er ook te overnachten. Bovendien doen wij er alles aan om uw verblijf tot in de puntjes goed te laten verlopen. Op één plek vergaderen én overnachten, dit is toch ideaal?

Voor uw gemak: vergaderen en overnachten

Afhankelijk van uw wensen, zorgt elk groepsaccommodatie voor diverse benodigdheden. Denk hierbij aan warme dranken, water, koeken, projectiescherm, flipover met stiften en een beamer. In onze groepsaccommodaties kunt u gebruik maken van (gratis) Wi-Fi en kunt u uw auto gratis parkeren. Wij hebben alle ingrediënten in huis om de zakelijke bijeenkomst zo goed mogelijk te laten verlopen.

Is de afstand tussen de vergaderlocatie en uw huis te groot? Dan kunt u bij onze groepsaccommodaties natuurlijk vergaderen én overnachten in de Achterhoek. Tijdens uw verblijf wordt u voorzien van het nodige comfort.

Teambuilding en teambuildingactiviteiten

Een verblijf op een van onze vergaderlocaties in de Achterhoek kunt u uitstekend een teambuildingssessie organiseren. Op deze manier leert u uw collega’s of werknemers heel goed kennen. Combineer deze sessie met een overheerlijke lunch of diner. Wij kunnen de catering voor u verzorgen, maar u mag dit ook zelf regelen. Er zijn vele mogelijkheden voor een teambuildingsactiviteit, bijvoorbeeld kano- of rondvaarttochten over de rivieren of in het bos mountainbiken. Sluit de dag af met Achterhoekse specialiteiten in een van de vele restaurants.

Zoek direct de vergaderruimtedie bij u past en kom vergaderen en overnachten in de Achterhoek!

Zoek direct in ons aanbod