Groepsaccommodatie Doetinchem: bekijk het diverse aanbod van Groepen Achterhoek

groepsaccommodatie doetinchemGroepsaccommodatie in Doetinchem huren? Groepen Achterhoek biedt u een divers aanbod bijzondere, luxe en goedkope groepsaccommodaties. Overnachten in de Achterhoek is zeer geschikt voor een weekendje of dagje weg met familie of vrienden. Ook voor zakelijke bijeenkomsten of teambuildingactiviteiten zijn de groepsaccommodaties in Doetinchem een ideale uitvalsbasis.

Overnachten in Doetinchem: voor elk wat wils

Ons aanbod groepsaccommodaties in Doetinchem is zeer divers. Wij bieden groepsverblijven aan die niet alleen op basis van luxe en comfort zijn ingericht, maar ook eenvoudig ingericht. Wilt u aan het einde van de dag heerlijk genieten bij het open haard of wilt u gebruik maken van een sauna? Voor elk is er wat wils.

Een dagje eropuit in de Achterhoek

In en nabij Doetinchem is er véél te doen. Eropuit in de natuur, een dagje weg (met de kinderen) of een groepsuitje: de Achterhoek kent vele mogelijkheden. Zo kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken, klimmen en klauteren in het Klimbos of mountainbiken door de Achterhoekse bossen.

Tijdens uw groepsverblijf bij Groepen Achterhoek zult u zich in ieder geval niet vervelen!

Neem contact op met de desbetreffende groepsaccommodatie in Doetinchem om uw wensen te bespreken. Wij doen er alles aan om u een prettig verblijf te verzorgen.

Bekijk ons aanbod groepsaccommodaties in Doetinchem

 

images/sliderfooter/groepenachterhoek3.jpg
images/sliderfooter/groepen_achterhoek_m4.jpg
images/sliderfooter/groepenachterhoek2.jpg
images/groepenachterhoek1.jpg
images/sliderfooter/micarousel/groepen_achterhoek_g6.jpg
images/template/qoute2.jpg