Vakantie op een vakantieboerderij in de Achterhoek: vakantie in de buitenlucht

vakantieboerderij achterhoekOp vakantie met uw gezin of klas naar een vakantieboerderij in de Achterhoek? Ontdek de vakantieboerderijen van Groepen Achterhoek! Bij ons kunt u ook even ontsnappen aan alle drukte van het leven en overnachten op het platteland. Midden in de weilanden hoort u alleen nog de schapen blaten, koeien loeien en geitjes mekkeren. Klinkt dit als muziek in uw oren, bekijk dan ons aanbod.

Diverse vakantieboerderijen: voor elk wat wils

Bij Groepen Achterhoek kunt u kiezen uit verschillende vakantieboerderijen in de Achterhoek. Zo zijn er luxe groepsaccommodaties met een moderne inrichting, zwembad en/of tuin. Of kies voor een nostalgische vakantieboerderij. Deze boerderijen hebben een bijzondere inrichting, bijvoorbeeld met houtkachel en bedstee, die u herinnert aan het landleven van vroeger. 

Elke boerderij heeft uiteraard leuke voorzieningen voor de kinderen. Denk bijvoorbeeld aan speeltoestellen of een speelschuur met hooibalen.

Slapen op de ‘buurderie’

Overnachten op een vakantieboerderij is een unieke, educatieve en leuke ervaring. Echt een leerzaam bezoek voor uw kinderen of als schoolreisje om ze te leren waar melk vandaan komt. Beleef het leven van een boer en zie hoe koeien en kalfjes leven. Op de meeste boerderijen kunnen kinderen spelen, koeien melken en knuffelen met de dieren. Leerzaam, maar vooral echt leuk!

Heeft u bepaalde wensen of vragen? Neem dan contact op met uw favoriete vakantieboerderij in de Achterhoek. Wij zullen er alles aan doen om u een prettig en comfortabel verblijf te verzorgen.

Zoek direct de vakantieboerderij in de Achterhoek die bij u past