Landelijke omgeving
Verwarmd en overdekt zwembad
Speelvelden

Goedkope groepsaccommodatie ’t Lohr in Voorst

Goedkope groepsaccommodatie in Voorst gezocht? Groepsverblijf ‘t Lohr beschikt over 3 verschillende groepsaccommodaties in de Achterhoek waar u met 15-94 personen kunt overnachten. Elke accommodatie biedt veel privacy, vanwege een eigen ingang en terras. U hoeft het terrein niet af, want er is genoeg te zien, te doen en te beleven. Zo kunt u ontspannen in de Finse Kota, veel spetterplezier beleven in het overdekte zwembad of spelen op de speelvelden. ’t Lohr is dan wel een budgetvriendelijke accommodatie, maar het is er wel een met voldoende comfort.

In de rustige en landelijke omgeving is het goed vertoeven met uw familie, vrienden, leerlingen of vereniging, maar eigenlijk zou u dat zelf moeten ervaren in deze goedkope groepsaccommodatie in het Achterhoekse Voorst.

Groepsaccommodatie met goede faciliteiten voor jong en oud in het Achterhoekse Voorst

Bij ‘t Lohr kunt u met de hele groep heerlijk genieten en bijkomen. Alles is gelijkvloers, dus ook rolstoelvriendelijk. Elke accommodatie heeft een ruime woonkamer waar u met uw hele gezelschap gezellig kunt zitten. De keuken is van alle gemakken voorzien, zodat u zelf uw eten klaar kunt maken. Heeft u geen zin om te koken, dan is het ook mogelijk om de catering door ‘t Lohr te laten verzorgen.

Rondom de groepsaccommodatie is het heerlijk vertoeven. Geen drukke wegen in de buurt, maar weilanden en een bos. U kunt dus heerlijk van de rust genieten op het terras. Elk groepsverblijf heeft zijn eigen Finse Kota, een houten blokhut waar u heerlijk in kunt zitten met middenin een houtvuurtje. Verder zijn er rondom verschillende speelvelden, trampolines, traptrekkers, fietsjes en een overdekt beachvolleybalveld. En als de kers op de taart: een heerlijk verwarmd en overdekt zwembad!

Leuke groepsactiviteiten in en rondom ‘t Lohr

De rustige, natuurrijke omgeving zorgt ervoor dat u zichzelf heerlijk kunt onthaasten. Wilt u met de groep een dagje eropuit tijdens een verblijf in de Achterhoek, dan hoeft u ‘t Lohr niet te verlaten. Er is namelijk een korte 18 holes golfbaan. Iedereen mag en kan hier golfen. Dus heeft u nog geen ervaring, dan is dat geen probleem. Daarnaast is er de mogelijkheid voor een potje voetgolf.

Toch is het ook zeker de moeite waard om ook de omgeving te gaan ontdekken. ’t Lohr is namelijk gelegen in recreatiegebied Engbergen. Met onder andere mooie fiets- en wandelroutes, een kinderboerderij, mogelijkheid tot kanoën, diverse horecagelegenheden zijn er diverse mogelijkheden om met uw gezelschap een leuke groepsactiviteit te beleven. Ook het DRU industriepark in Ulft of Kasteel Anholt in Isselburg (Duitsland) is uw bezoek meer dan waard. Kortom: genoeg te beleven voor jong en oud in deze mooie streek!

Meer weten over deze groepsaccommodatie in Voorst?

Wilt u meer informatie over deze groepsaccommodatie in Voorst? Neem via het contactformulier contact op of boek online direct via de website.

Groepsaccommodatie ‘t Lohr
Op basis van 2 beoordelingen
 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over deze groepsaccommodatie in de Achterhoek? Neem dan direct contact op met de groepsaccommodatie of vul het onderstaande formulier in.

Wij helpen u graag!