Jacuzzi & sauna
Ruime serre
Groot speelveld

Groepsvilla in de Achterhoek? Kom luxe overnachten in Villa Schoolthoff!

Groepsvilla in de Achterhoek gezocht? Voor een vorstelijk verblijf met maximaal 46 personen heeft Villa Schoolthoff in Kring van Dorth alle ingrediënten in huis. Deze groepsvilla is de ideale uitvalsbasis voor een comfortabel verblijf met familie, vrienden of collega’s en biedt uitstekende faciliteiten, waaronder een romantische suite, ruime serre, jacuzzi en sauna. Kom ook overnachten in groepsvilla Schoolthoff in het Achterhoekse Lochem en geniet van een onvergetelijke tijd!

Geniet van comfort, ruimte en de natuur in deze groepsvilla in de Achterhoek

De groepsvilla beschikt over luxe faciliteiten voor een comfortabel verblijf. In de woonkamer kunt u met het hele gezelschap bijpraten bij de open haard, samen zingen bij de piano of een spel spelen aan de stamtafel. De 20 slaapkamers bevinden zich op de begane grond en hebben eigen sanitair, deels aangepast voor mindervaliden. Zo kan iedereen overnachten en plezier beleven bij Schoolthoff.

Het ruime terras aan de zuidzijde, het grote speelveld met trampoline en de kampvuurkuil zorgen voor een unieke beleving met veel gezellige momenten.

Ook bedrijven kunnen hier uitstekend terecht en gebruik maken van de aparte, professionele vergaderserre. U heeft met uw groep altijd het exclusieve alleenrecht.

Ontdek de Achterhoekse natuur, historie en kunst

King van Dorth is gelegen in de Achterhoekse gemeente Lochem. Hier vindt u vele kastelen en landgoederen binnen handbereik. De eeuwenoude Hanzesteden Deventer en Zutphen zijn zeker ook een bezoekje waard. Zo worden er in deze steden regelmatig evenementen georganiseerd en vindt u hier veel winkels, restaurants en cafés.

Ook natuurliefhebbers kunnen zich hier goed vertoeven. Zo kunt u in Nationaal Park Sallandse Heuvelrug, met onder andere De Holterberg, fietsen of wandelen terwijl u geniet van de prachtige vergezichten en de stilte.

Voor een unieke kunstbeleving vormt een bezoek aan Museum More in Gorssel met de prachtige kunstwerkcollectie van het Modern Realisme.

Meer weten groepsvilla Schoolthoff in de Achterhoek

Wilt u meer informatie over deze groepsvilla in de Achterhoek? Neem via het contactformulier contact op of boek online direct via de website.

Villa Schoolthoff
Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Inrichting
Hoeveelheid ruimte
Hygiëne
9,7
9,3
9,6
9,5
9,5
9,5
Op basis van 27 beoordelingen

Foto's

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over deze groepsaccommodatie in de Achterhoek? Neem dan direct contact op met de groepsaccommodatie of vul het onderstaande formulier in.

Wij helpen u graag!