Coulisselandschap
Grote overkapping
Van alle luxe gemakken voorzien

Groepsaccommodatie in Harfsen gezocht? Ontdek Logeerboerderij Oltvoort!

Groepsaccommodatie in Harfsen? Kom dan naar Logeerboerderij Oltvoort, gelegen in de driehoek Deventer, Zutphen en Lochem. De groepsaccommodatie is gesitueerd in een voormalig boerderijgedeelte dat sfeervol en modern is ingericht, waardoor u zich bij aankomt direct thuis voelt. Families, vrienden en zorggroepen kunnen zich hier uitstekend vertoeven. Ervaar met maximaal 14 personen een fijn verblijf in groepsaccommodatie Oltvoort in Harfsen en laat u verrassen door de pracht van de Achterhoekse natuur.

Een groepsaccommodatie voor 14 personen in het Achterhoekse Harfsen

Deze groepsaccommodatie heeft aan alles gedacht om u een fantastische tijd te bezorgen. Zo is de sfeervolle en moderne woonkamer de ideale plek om gezellig even bij te kletsen of een spel te spelen met uw gezelschap. Bij zonnig weer is het terras met meubilair de ideale plek hiervoor! De 5 slaapkamers met comfortabele boxsprings bevinden zich op de voormalige hooizolder. Voor de rolstoelgebruiker is er een plateaulift aanwezig, zodat iedereen in deze groepsaccommodatie in het Achterhoekse Harfsen kan overnachten.

Rondom de accommodatie is er voldoende ruimte voor een sportief spel. Zo kunt u in de kapschuur tafeltennissen en darten of een potje voetballen op het grote grasveld. Ook beschikken wij over een jeu de boules baan.

Goed om te weten: in overleg kan uw ontbijt, lunch of diner verzorgd worden.

Eropuit in de Achterhoek

De omgeving is gekenmerkt door natuurlijk bosrijk coulisselandschap, waar u urenlang kunt fietsen of wandelen terwijl u geniet van de prachtige vergezichten.

De Hanzesteden Deventer of Zutphen zijn ook zeker een bezoek waard. Het bruist hier door de talloze evenementen en uitstapjes. Ga heerlijk funshoppen en sluit de dag af met een overheerlijk gerecht in een van de restaurantjes.

Meer weten over deze groepsaccommodatie in Harfsen

Wilt u meer informatie over deze groepsaccommodatie in Harfsen? Neem via het contactformulier contact op of boek online direct via de website.

Logeerboerderij Oltvoort
Bezoek Website Vraag info aan
Google reviews 9.6
 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over deze groepsaccommodatie in de Achterhoek? Neem dan direct contact op met de groepsaccommodatie of vul het onderstaande formulier in.

Wij helpen u graag!