Natuurlijke locatie
Ronde middenruimte met haardvuur
Beachvolleybalveld

Een unieke groepsaccommodatie in Braamt – Markant Outdoorcentrum

Unieke groepsaccommodatie in Braamt gezocht? Ontdek Markant Outdoorcentrum! Deze groepsaccommodatie is geschikt voor 36 personen en beschikt over goede faciliteiten. Door de ecologische bouw en bijzondere lichtinval ervaart u het unieke karakter van de groepsaccommodatie.

Wij bieden groepsarrangementen aan scholen, vriendengroepen, families en bedrijven. Dit wordt gedaan op een unieke en natuurrijke locatie van twaalf hectare groot. Er is dus veel ruimte voor de leukste groepsactiviteiten. Kom ook overnachten in groepsaccommodatie Markant in Braamt en beleef een onvergetelijke tijd.

Groepsaccommodatie voor 36 personen met uitstekende faciliteiten in het Achterhoekse Braamt

De groepsaccommodatie van Markant Outdoorcentrum beschikt over een ronde middenruimte waar u gezellig met het hele gezelschap een haardvuurtje kan maken of spel kunt spelen. Samen lekker koken? Ook dat is mogelijk. Samen met uw gezelschap kunt u namelijk gebruik maken van de geheel ingerichte keuken. Na een leuke dag boordevol activiteiten kunt u heerlijk uitrusten in één van de 6 slaapkamers met comfortabele bedden.

Rondom de groepsaccommodatie in het Achterhoekse Braamt zijn er voldoende spelmogelijkheden. Zo kunt u volleyballen op het beachvolleybalveld of een potje voetballen op het grasveld. Tevens organiseren wij een tal van groepsactiviteiten die door jong en oud gespeeld kunnen worden. Bekijk de website voor een duidelijk overzicht van alle activiteiten!

Groepsuitjes in de omgeving

Ook in de omgeving van de groepsaccommodatie is er veel te zien, te doen en te beleven. Aan de ene kant zit recreatieplas Stroombroek, dé ideale plek om heerlijk te zwemmen of een hapje te eten op het terras. In de omgeving vindt u ook de grootste waterskibaan van heel Nederland waar u heerlijk kunt ontspannen en inspannen op het water. Aan de andere kant ligt het heuvelachtige Montferlandbos waar u bijvoorbeeld wandelend of fietsend van de prachtige natuur kunt genieten. Ook is hier een enorme uitkijktoren met uitzicht tot in Nijmegen en ver in Duitsland.

Meer weten over deze unieke groepsaccommodatie in Braamt

Wilt u meer informatie over deze unieke groepsaccommodatie in Braamt? Neem via het contactformulier contact op of boek online direct via de website.

Markant Outdoorcentrum
Google reviews 8.4
 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over deze groepsaccommodatie in de Achterhoek? Neem dan direct contact op met de groepsaccommodatie of vul het onderstaande formulier in.

Wij helpen u graag!