Comfortabele vakantieboerderij
18de eeuwse kenmerken
Boxspringbedden

Groot vakantiehuis De Ganderhoeve in Gaanderen

Groot vakantiehuis in Gaanderen gezocht? Ontdek dan De Ganderhoeve, een gerenoveerde vakantieboerderij met 18e-eeuwse authentieke kenmerken die bewaard zijn gebleven. Ervaar met maximaal 12 personen hoe het is om in een oude boerderij te wonen met moderne faciliteiten, waaronder een

Het grote vakantiehuis De Ganderhoeve in Gaanderen is de perfecte locatie om al wandelend of fietsend de prachtige Achterhoekse natuur te verkennen. Kortom: een ideale uitvalsbasis voor een weekendje of weekje weg met familie, vrienden of collega’s.

Groepsaccommodatie voor 12 personen het Achterhoekse Gaanderen

De Ganderhoeve heeft aan alles gedacht om u een aangenaam en fijn verblijf te bezorgen. De gezellig ingerichte woonkamer beschikt over een sfeervolle houtkachel, zithoek en lange eettafel om gezellig samen te zitten. Er zijn 5 slaapkamers met comfortabele bedden en 2 badkamers (waarvan 1 met ligbad). Boven kunnen de kinderen zich, onder de verfrissende airco, veel speelplezier beleven met de Xbox en WII spelcomputer. In de gehele accommodatie kunt u uiteraard gratis gebruik maken van het wifi-netwerk.

Rondom de groepsaccommodatie heeft u op het terras voldoende ruimte om lekker samen te BBQ-en. Voor een sportief spel kunt u gebruik maken van het speelveld met speeltoestel, trampoline, duikelrek en skelters. Neemt u uw fiets mee tijdens uw vakantie, dan is het goed om te weten dat u deze kunt stallen in het schuurtje naast de boerderij.

Ontdek de Achterhoek en omgeving Gaanderen

Alles in de streek ademt een authentieke sfeer uit; het schilderachtige coulisselandschap van akkers, omzoomd met houtwallen. Heuvels en bossen met mooie doorkijkjes, kabbelende beekjes en overal de authentieke boerderijen (soms al eeuwenoud). De boerderij wordt omringd door landelijke tuinen en weiden die zorgen voor mooie vergezichten. De vele wandel-, fiets- en ruiterpaden brengen u langs de mooiste plekken in de Achterhoek. Wilt u liever een dagje eropuit, bezoek dan de kastelen, gezellige dorpen en steden of een van de vele mooie wijngaarden in de Achterhoek.

Leuk om te weten: net buiten het Achterhoekse dorpje Gaanderen ligt het buitengebied genaamd 'Gaanderhei' de oude boerderij 'Ganderhoeve'. In de zeventiende eeuw werd de plaats, die toen ongeveer 120 inwoners en 20 boerderijen telde, één van de vijf buurtschappen van Doetinchem het 'Gander' genoemd. Uit deze periode vindt de boerderij zijn oorsprong.

Meer weten over dit grote vakantiehuis in Gaanderen

Wilt u meer informatie over groot vakantiehuis de Ganderhoeve in Gaanderen? Neem via het contactformulier contact op of boek online direct via de website.

Groepsaccommodatie De Ganderhoeve
Bezoek Website Vraag info aan
Google reviews 9.8

Foto's

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over deze groepsaccommodatie in de Achterhoek? Neem dan direct contact op met de groepsaccommodatie of vul het onderstaande formulier in.

Wij helpen u graag!