Monumentale boerderij de Eek
Bijzondere trouwlocatie
Vuurkorf en openhaard

Groepsaccommodatie De Eek in Steenderen

Groepsaccommodatie De Eek in Steenderen is een 450 jaar oude IJsselhoeve in Steenderen die geheel in stijl is gerestaureerd en verbouwd tot een fijne comfortabele accommodatie. De groepsaccommodatie biedt talrijke mogelijkheden voor groepen met volwassenen, kinderen en mensen met een beperking of handicap. Niet alleen groepen tot 20 personen die hier willen overnachten krijgen een gastvrij onthaal van de familie Van der Kolk, maar ook trouwgezelschappen en zakelijke bijeenkomsten krijgen. In deze groepsaccommodatie in Steenderen geniet u volop van de rust en ruimte van het prachtige Achterhoekse landschap.

Groepsaccommodatie voor 20 personen in het Achterhoekse Steenderen

Bij De Eek kunt u heerlijk genieten met uw gezelschap. Zo kunt u bijpraten bij de open haard in de royale woonkamer, gezamenlijk een maaltijd bereiden in de luxe open keuken en gezellig dineren aan de lange eettafel. Ook is er het hele jaar door vloerverwarming en dat is natuurlijk heel aangenaam, vooral in de koude maanden. Deze accommodatie is ook geschikt voor 1 à 2 rolstoelgebruikers , de hele benedenverdieping is gelijkvloers en er is een aangepaste badkamer.

Met een unieke half overkapte binnenplaats met vuurkorf en BBQ, grote overdekte speelschuur, grote tuin met gazons, verhoogde terrassen met uitzicht op de boomgaard en landerijen is er rust, ruimte en privacy ( geen andere groep aanwezig) voor jong en oud.

Goed om te weten: De Eek is met ruim 90 zonnepanelen een ‘groene‘ locatie.

De Eek: tevens dé trouw- of vergaderlocatie waar u naar op zoek bent!

Deze bijzondere trouwlocatie met een geweldig uitzicht over de boomgaard, weilanden en de akkers biedt een oase van rust, ruimte en privacy tijdens een bruiloft. Bruidsparen kunnen kiezen uit diverse mogelijkheden in en rondom De Eek. Zo kunnen familie of vrienden ook in dit luxe gastenverblijf overnachten. Als u op De Eek gaat trouwen heeft u de gehele accommodatie exclusief tot uw beschikking.

Deze groepsaccommodatie is tevens dé unieke locatie voor vergaderen, brainstormen, trainen en teambuilding. De Eek biedt u een sfeervolle, landelijke vergaderlocatie met veel ruimte. Perfect om met collega’s, bestuursleden of teamleden effectief te vergaderen. U kunt rekenen op volledige privacy, want tijdens uw verblijf zijn er geen andere gezelschappen aanwezig.

Meer weten over deze groepsaccommodatie in Steenderen?

Wilt u meer informatie over deze groepsaccommodatie in Steenderen? Neem via het contactformulier contact op of boek online direct via de website.

Groepsaccommodatie De Eek
Bezoek Website Vraag info aan
Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Inrichting
Hoeveelheid ruimte
Hygiëne
8,9
9,2
9,7
9,7
10,0
9,7
Op basis van 71 beoordelingen
 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over deze groepsaccommodatie in de Achterhoek? Neem dan direct contact op met de groepsaccommodatie of vul het onderstaande formulier in.

Wij helpen u graag!