Comfortabele, ruime groepsaccommodatie
12 slaapkamers met badkamer
Boxspringbedden

Groepsaccommodatie De Bongerd in Gaanderen – voor een fijne tijd in de Achterhoek!

Luxe groepsaccommodatie in Gaanderen gezocht? Kom genieten van de rust, de ruimte en het mooie coulisselandschap van de Achterhoek in Groepsaccommodatie De Bongerd. Het groepsverblijf bevindt zich in het verbouwde achterhuis van een voormalige boerderij uit 1845. Doordat de oude vorm van het achterhuis en de gebinten bewaard zijn gebleven tijdens de verbouwing en de inrichting gemoderniseerd is, ervaart u het unieke karakter van de groepsaccommodatie.

De Bongerd is geschikt voor groepen tot 32 personen en is een ideale uitvalsbasis voor familie-, vrienden-, en zorggroepen. Tijdens uw verblijf huurt u Groepsaccommodatie De Bongerd in Gaanderen exclusief voor uw groep en kunt u gebruik maken van uitstekende faciliteiten, zodat u veel ruimte, privacy en comfort ervaart.

Luxe groepsaccommodatie met uitstekende faciliteiten in het Achterhoekse Gaanderen

De voormalige ‘Deale’ is nu de centrale verblijfsruimte met een ruime, goed ingerichte open keuken en een eet- en zitgedeelte waar u samen kunt bijpraten, koken of dineren. De 12 ruime slaapkamers hebben allemaal een eigen badkamer en zijn voorzien van comfortabele boxsprings voor een goede nachtrust. Tijdens uw verblijf kunt u de leukste eropuit tips opzoeken of leuke vakantiekiekjes online delen met via het gratis wifi-netwerk.

Het overdekte terras (de oude ‘karloods’) is een goede plek om gezellig gezamenlijk te barbecueën, ook wanneer het weer even tegenzit.

Op het terrein van de Bongerd is er voldoende ruimte voor allerlei vormen van sport en spel. Zo is er een trampoline, jeu de boules baan, trapveld en een volleybalnet aanwezig.

Rondkiek’n

In de omgeving zijn er vele mogelijkheden voor een leuk groepsuitje. Zo zijn er talloze prachtige wandel- en fietsroutes te volgen en leuke stadjes te bewonderen. Vraag op de receptie naar de vele mogelijkheden voor een geweldig dagje eropuit!

Meer weten over luxe groepsaccommodatie De Bongerd in Gaanderen

Wilt u meer informatie over deze luxe groepsaccommodatie in Gaanderen? Neem via het contactformulier contact op of boek online direct via de website.

Groepsaccommodatie De Bongerd
Communicatie
9,0
Ontvangst
8,9
Bereikbaarheid en parkeren
9,2
Comfort
9,0
Netheid
9,0
Sfeer en aankleding accommodatie
8,8
Buitenterrein
8,7
Kwaliteit eten
8,9
Prijs/kwaliteit verhouding
8,6
Op basis van 100 beoordelingen
 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over deze groepsaccommodatie in de Achterhoek? Neem dan direct contact op met de groepsaccommodatie of vul het onderstaande formulier in.

Wij helpen u graag!