Luxe groepsaccommodatie
Buitenzwembad
Grote professionele keuken

Groepsaccommodatie in Hengelo? Ontdek Groepshotel de Tienhoeve!

Groepsaccommodatie in Hengelo? Ervaar wat luxe overnachten met een grote groep inhoudt bij 45-persoons Groepsaccommodatie de Tienhoeve. De in 2009 geopende en geheel nieuw gebouwde biedt alle ingrediënten voor een heerlijk verblijf: ruime kamers, meerdere algemene ruimtes en een grote professionele keuken waar zelfs de beste koks zich naar hartenlust kunnen uitleven. Maar eigenlijk zou u dat zelf moeten ervaren tijdens een fantastisch verblijf met familie, vrienden of zakelijke relaties in Groepsaccommodatie de Tienhoeve in Hengelo.

Een luxe groepsaccommodatie voor 45 personen in het Achterhoekse Hengelo

Deze luxe groepsaccommodatie bevindt zich aan de rand van een rustige gezinscamping, waardoor u gebruik mag maken van alle faciliteiten op de camping. Zo kunnen de kinderen zich niet alleen uitleven in de diverse speeltuinen en op het sportveld, maar ook in het buitenzwembad*.

Daarnaast heeft u beschikking tot uw eigen parkeerterrein op het privéterrein van de accommodatie. Ook kunt u veel speelplezier beleven met de voetbal- en tafeltennistafel. Het privé terras staat met zonnig weer garant voor de leukste gesprekken met uw gezelschap.

Goed om te weten: tegen meerprijs zijn ook de houtgestookte hottub en vuurkorven beschikbaar.

*Het buitenzwembad is geopend van mei t/m augustus (vanaf hemelvaart).

Beleef de Achterhoek vanuit de Tienhoeve

In de omgeving van deze groepsaccommodatie in het Achterhoekse Hengelo is er veel te zien, te doen en te beleven met uw gezelschap. Zo kunt u heerlijk wandelen of fietsen in de rustige omgeving of een bezoek brengen aan Museum More in Ruurlo, een must-do voor de kunstliefhebber.

Ook kinderen kunnen hun geluk niet op in het land van Jan Klaassen in Braamt of het Klimbos en de Doolhof in Ruurlo.

Meer weten over deze groepsaccommodatie in Hengelo?

Wilt u meer informatie over deze groepsaccommodatie in Hengelo? Neem via het contactformulier contact op of boek online direct via de website.

Groepshotel de Tienhoeve
Bezoek Website Vraag info aan
Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Inrichting
Hoeveelheid ruimte
Zwembad
Hygiëne
9,9
9,9
9,9
9,9
9,9
9,9
9,9
Op basis van 26 beoordelingen
 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over deze groepsaccommodatie in de Achterhoek? Neem dan direct contact op met de groepsaccommodatie of vul het onderstaande formulier in.

Wij helpen u graag!