Sfeervol herenhuis
Ruime veranda
Vuurplaats

Groepsaccommodatie op de Duitse grens – Groepsaccommodatie Seybelt in Winterswijk-Kotten

Grenzeloos genieten in een groepsaccommodatie op de Duitse grens? Kom met maximaal 18 personen overnachten bij Seybelt in Winterswijk-Kotten, gelegen op een sfeervol boerenerf tegen het Duitse dorp Oeding. Hier kunt u met uw familie of vrienden letterlijk met één been in Nederland en met één been in Duitsland staan. De groepsaccommodatie is een sfeervol herenhuis met uitstekende faciliteiten, waaronder een ruime woonkamer met open haard, yoga- & meditatieruimte en vuurplaats. Ook zijn er veel mogelijkheden voor een leuke groepsactiviteit. Denk hierbij aan een paardenworkshop bij De Slinge zelf of maak een ontdekkingsreis in het prachtige Nationaal Landschap Winterswijk.

Kom ook grenzeloos genieten tijdens een fantastisch groepsverblijf met familie, vrienden of collega’s in Groepsaccommodatie Seybelt op de Duitse grens.

Groepsaccommodatie met uitstekende faciliteiten nabij Duitsland

Voor koudere dagen is de ruime woonkamer met open haard een fijne plek om met uw gezelschap door te brengen. Even ontspannen? De ruime zolder is ingericht als eenvoudige yoga- of meditatieruimte. Op de ruime veranda is het goed toeven tot in de late uurtjes en als het wat fris wordt kunt u een lekker vuurtje stoken op de vuurplaats. De accommodatie heeft een royale tuin met een groot speelveld, waar de kinderen zich kunnen uitleven. Zo kunnen ze heerlijk skelteren, spelen in de zandbak of schommelen.

Ook een kennismaking met het spiegelen/coachen met paarden is mogelijk. Dit kan individueel, maar is uiteraard ook mogelijk in de vorm van een leuke workshop met familie of vrienden. De paarden lopen in de weides aan de weerszijden van het erf.

Tip van Seybelt: wilt u wakker worden met verse broodjes? De bakker vindt u op loopafstand en is ook op zondagmorgen open!

Ontdek de schoonheid van Nationaal Landschap Winterswijk

In de omgeving van deze groepsaccommodatie nabij Duitsland is er voldoende te zien, te doen of te beleven. Of u nu op zoek bent naar rust, of juist meer van avontuur houdt: alles is mogelijk. Over de rand van het erf loopt een wandel- en fietspad, waar diverse routes door het Nationaal Landschap Winterswijk lopen. Uw ontdekkingsreis langs de mooiste plekjes van de Achterhoekse natuur begint dus eigenlijk bij de voordeur!

Meer weten over groepsaccommodatie Seybelt op de Duitse grens

Wilt u meer informatie over deze groepsaccommodatie op de Duitse grens? Neem via het contactformulier contact op of boek online direct via de website.

Groepsaccommodatie Seybelt
Bezoek Website Vraag info aan
Google reviews 8.6
 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over deze groepsaccommodatie in de Achterhoek? Neem dan direct contact op met de groepsaccommodatie of vul het onderstaande formulier in.

Wij helpen u graag!