Sfeervolle vakantieboerderij
Luxe bad- en slaapkamer
Luxe keuken

Luxe groepsaccommodatie De Scharrelhof in Winterswijk-Kotten

De luxe groepsaccommodatie De Scharrelhof is de gezelligste groepsaccommodatie in de Achterhoek en is gesitueerd in een boerderij waarbij de diverse authentieke elementen bewaard zijn gebleven. De boerderij is sfeervol, huiselijk en eigentijds ingericht waardoor u zich direct thuis voelt. Ervaar met maximaal 6 personen een fijn verblijf met vrienden, familie of collega‚Äôs en laat u verrassen door het schoonheid van het Nationaal landschap Winterswijk!

Groepsaccommodatie De Scharrelhof is de winnaar van de Eropuit in Eigen Land Prijs 2018-2019 in de categorie groepsaccommodatie. En dit is niet voor niets. Kom overnachten in onze luxe groepsaccommodatie en ontdek het zelf!

Een luxe groepsaccommodatie voor 6 personen

Luxe groepsaccommodatie De Scharrelhof in Winterswijk heeft aan alles gedacht om u een aangenaam en fijn verblijf te bezorgen. In de gehele accommodatie kunt u gratis gebruik maken van het wifi-netwerk.

Rondom de groepsaccommodatie heeft u voldoende ruimte voor een sportief spel op het speelveld. En wilt u even helemaal ontspannen, neem dan plaats in de houtgestookte hottub en geniet van het prachtige uitzicht.

De 3 luxe slaapkamers zijn voorzien van comfortabele bedden en eigen badkamer.

Ontdek Winterswijk

Tijdens uw verblijf in de groepsaccommodatie in de Achterhoek is van alles te zien, doen en beleven voor jong en oud. Of u nu op zoek bent naar rust, of juist meer van avontuur houdt, alles is mogelijk. De groepsaccommodatie ligt midden in het Nationaal landschap Winterswijk, waar u de mooiste wandel- en fietstochten kunt maken. De unieke steengroeve, Villa Mondriaan en vele mooie wijngaarden zijn ook zeker een bezoek waard tijdens uw verblijf. Ontdek Winterswijk en reserveer een verblijf in de gezelligste groepsaccommodatie van de Achterhoek!

Lees minder

Scharrelhof
Google reviews 9.6
 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over deze groepsaccommodatie in de Achterhoek? Neem dan direct contact op met de groepsaccommodatie of vul het onderstaande formulier in.

Wij helpen u graag!