Geschikt voor zorg- en ouderengroepen
Ruime en sfeervolle verblijfsruimten
Rustige omgeving

Groepsaccommodatie in Doetinchem? Ontdek Olde Graafschap!

Overnachten in een groepsaccommodatie in Doetinchem? Dan bent u aan het juiste adres bij Olde Graafschap in de Achterhoek! De groepsaccommodatie is gesitueerd in een oud schoolgebouw. Door een grondige renovatie en diverse aanpassingen is het gebouw voor iedereen toegankelijk èn MIVA-geschikt. Sfeervol ingericht, exclusief en toch passend in ieders budget! Niet alleen ideaal voor zorg- en ouderengroepen, maar zeker ook voor familie- en vriendengroepen, schoolkampen en bedrijven tot maximaal 46 personen. Verblijf ook in deze groepsaccommodatie in het Achterhoekse Doetinchem en laat u verassen door de prachtige natuurrijke omgeving met vele mogelijkheden om met het hele gezelschap eropuit te gaan.

Aangepaste groepsaccommodatie voor 46 personen in Doetinchem

Of u nu met 46 of minder personen komt, de accommodatie wordt exclusief door u en uw gezelschap gebruikt. Hierdoor ervaart u optimale privacy en rust in een eigen besloten kring. De ruime en sfeervolle verblijfsruimten, met diverse zit- en eetgedeelten, bieden voldoende ruimte voor samenzijn in groepsverband als ook voor gedeeltelijke afzondering en intimiteit.

In en rondom Groepsaccommodatie Olde Graafschap is er voldoende ruimte voor sport en spel. Zo is er een recreatieruimte met een tafeltennistafel en een voetbaltafel. Liever een sportieve activiteit in de buitenlucht? Kies dan voor een potje voetbal of basketbal op het grote sport- en speelveld.

Olde Graafschap = een ideale uitvalsbasis om de Achterhoekse streek te ontdekken!

Op het terrein van Olde Graafschap zijn er veel mogelijkheden om u te vermaken. Wilt u toch met het hele gezelschap eropuit? Door het grote aanbod aan excursies en uitstapjes zijn er talloze mogelijkheden. Zo kunt u al wandelend of fietsend de mooiste plekjes in de Achterhoekse natuur verkennen.

Wilt u funshoppen of heerlijk uit eten? Breng dan een bezoek aan de bruisende Hanzesteden Zutphen en Doesburg of de pittoreske dorpjes met leuke winkeltjes, restaurantjes en cafés.

Meer weten over deze groepsaccommodatie in Doetinchem

Wilt u meer informatie over deze groepsaccommodatie in Doetinchem? Neem via het contactformulier contact op of boek online direct via de website.

Olde Graafschap
Google reviews 8.4
 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over deze groepsaccommodatie in de Achterhoek? Neem dan direct contact op met de groepsaccommodatie of vul het onderstaande formulier in.

Wij helpen u graag!