Rustige ligging
Veel recreatiemogelijkheden
Biologische winkel

Groepsaccommodatie Hof van Moeder Aarde in Neede

Groepsaccommodatie in Neede? Kom met maximaal 20 personen overnachten bij Hof van Moeder Aarde! Deze groepsaccommodatie is ideaal voor een verblijf met familie of vrienden en biedt alle ingrediënten voor een geweldige tijd. Gasten roemen deze accommodatie namelijk om de rustige ligging in een groene omgeving. De ruime woonkamer met open haard en de sfeervolle kampvuurkuil in de tuin staan garant voor de gezelligste momenten waarin u kunt bijpraten of een leuk spel kunt spelen.

In combinatie met het gebruik van workshopruimte Amethist is de groepsaccommodatie ook uitermate geschikt voor het geven van meerdaagse teamtrainingen en cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, natuurbeleving, creativiteit en duurzaamheid.

Groepsaccommodatie voor 20 personen met uitstekende faciliteiten in het Achterhoekse Neede

Hof van Moeder Aarde beschikt over een terrein van ruim 3,5 ha met een kleinschalig cursuscentrum, camping met circa 60 jaar- en seizoenplaatsen en een aantal accommodaties, waaronder Groepsaccommodatie Jade.

De kinderen beleven veel plezier in de speeltuin met diverse speeltoestellen en in de kleine kinderboerderij met geiten en paardjes. Voor een sportieve activiteit is een potje voetbal of volleybal op het speelveld een aanrader. Het openluchtzwembad staat in de zomer garant voor veel spetterplezier! In de hofwinkel is een volledig assortiment biologische levensmiddelen te verkrijgen, waaronder gebakken broodjes en verse groenten uit eigen tuin.

Ontdek de Achterhoek terwijl u het leven viert met familie en vrienden!

Hof van Moeder Aarde ligt in het stiltegebied bij Noordijk, een ideale plek om helemaal tot rust te komen en de dagelijkse bezigheden even achter u te laten. Op de Needse Berg en in het Noordijkse Veld kunt u tijdens een wandel- of fietstocht genieten van de prachtige vergezichten van de Achterhoekse natuur.

In de omgeving zijn er vele mogelijkheden om de leukste activiteiten te ondernemen, waaronder pannenkoeken eten in de oude Saksische boerderij Erve Brooks of de geschiedenis van de aarde ontdekken in Kristalmuseum in Borculo.

Meer weten over deze groepsaccommodatie in Neede

Wilt u meer informatie over deze groepsaccommodatie in Neede? Neem via het contactformulier contact op of boek online direct via de website.

Hof van Moeder Aarde
Ligging
Prijs / kwaliteit
Eetgelegenheden
Staat v/h sanitair
Hygiëne
8,6
8,7
8,6
8,4
8,4
Op basis van 57 beoordelingen

Foto's

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over deze groepsaccommodatie in de Achterhoek? Neem dan direct contact op met de groepsaccommodatie of vul het onderstaande formulier in.

Wij helpen u graag!