Zorg- en gastboerderij
Back to basic
Ecologisch en duurzaam

Groepsaccommodaties in Winterswijk - Landgoed De Zonnebloem: ‘Eiland buiten de tijd’

Op zoek naar een groepsaccommodatie in Winterswijk? Ontdek De Zonnebloem gelegen op een bijzondere plek in het buitengebied van Winterswijk. Al in 1632 stond hier een boerderij en vanaf 1783 is het landgoed in bezit van de familie Te Voortwis. Generatie op generatie groeide het landgoed en de boerderij uit tot wat het nu is: een vriendelijk, groen ‘Eiland buiten de tijd’ met een gast- en zorgboerderij.

Groepsaccommodatie het Zonnehuis is geschikt als 17-persoons groepsverblijf met familie en vrienden, maar leent zich ook uitstekend als basis voor workshops, retraites, reünies of kleinschalige en besloten festivals. Dit is mogelijk zolang de activiteiten in harmonie zijn met de natuur en omgeving. Kom ook overnachten in deze groepsaccommodatie in Winterswijk en laat u ook verrassen door de schoonheid van de natuurrijke omgeving.

Een groepsaccommodatie in het Achterhoekse Winterswijk:

De Zonnebloem heeft aan alles gedacht om u een aangenaam verblijf te bezorgen. In de ruime woonkamer van Groepsaccommodatie het Zonnehuis kunt u met uw gezelschap gezellig bijpraten onder het genot van goede muziek. De allerjongsten gasten kunnen, terwijl u een oogje in het zeil houdt, heerlijk spelen met het speelgoed. Vanuit een serre met openslaande deuren komt u op het privé buitenterras met vuurplek. Aangrenzend is er tevens een privé weide met kampvuurplek, wilgenhut en speel-/kampeerplek. Wilt u met een grotere groep bij De Zonnebloem overnachten? Dat is uiteraard ook mogelijk. De natuurcamping, tipi’s, trekkershut en zaal de Zonnedans maken het mogelijk om ook met grotere groepen te verblijven.

De uitstekende faciliteiten onderscheiden zich simpelweg in hun eenvoud. Het motto wat u hier ervaart is ‘van buiten wordt u beter’. Denk hierbij aan: natuurkunst, bijenstal, (pension)paarden en ezels, een eigen stuk bos dat langs de Slingebeek voert, kikkerpoelen, biologische moestuinen en akkers, oude stallen en nog veel meer…!

De kinderen vermaken zich opperbest tijdens een verblijf bij De Zonnebloem. Zo kunnen ze knuffelen met de dieren in de dierenweide of spelen in de omheinende speeltuin en doolhof. Ook het blotevoetenpad is zeker het ontdekken waard.

Weer even back to basic bij De Zonnebloem

Wij willen eenieder een hartverwarmende belevingsplek plek bieden waar men zich kan verbinden met zichzelf, elkaar, de dieren en de natuur! Het streven van De Zonnebloem is zoveel mogelijk zelfvoorzienend te zijn. Ook duurzaamheid en respect voor de natuur staat hier hoog in het vaandel, daarom wordt er op de boerderij al ruim 25 jaar volgens ecologische en duurzame principes geleefd en gewerkt. Hier vindt u dus geen luxe jacuzzi’s of 5-sterren kamer. Wel ervaart u hier een ‘back to basic’ gevoel. Even terug naar de natuur én naar uzelf, zodat u weer écht kunt genieten van elkaars aanwezigheid… zonder al te veel afleiding.

Wilt u even inspiratie opdoen, dat is mogelijk door de vele activiteiten en projecten die er worden gebezigd. Een plek waar een diversiteit aan gasten groot, klein, jong of oud zich welkom voelt om even uit te rusten en bij te komen van het drukke leven.

Hier ’n doar

Op het landgoed en in de prachtige omgeving kunt u heerlijk wandelen en fietsen in de natuur en genieten van mooie plekjes in de Achterhoek, zoals de pittoreske Slingebeek, het Wooldse veen of de Bekkendelle (Bek-en-Delle). Het landgoed biedt verschillende stilte en ervaringsplekken met ieder een eigen thema en gevoelsbeleving. Daarnaast raden wij u zeker aan om een bezoek te brengen aan centrum Winterswijk met onder andere winkeltjes en musea.

Vanaf Landgoed De Zonnebloem is alles makkelijk bereikbaar en goed te ondernemen, dus kom snel eens langs! U bent van harte welkom op deze bijzondere plek, het ‘Eiland buiten de tijd’.

Meer weten over groepsaccommodatie De Zonnebloem in Winterswijk

Wilt u meer informatie over deze groepsaccommodatie in Winterswijk? Neem via het contactformulier contact op of boek online direct via de website.

Lees minder

De Zonnebloem
Google reviews 10
 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over deze groepsaccommodatie in de Achterhoek? Neem dan direct contact op met de groepsaccommodatie of vul het onderstaande formulier in.

Wij helpen u graag!