Vrijstaande woning
Luxe accommodatie
Speelhuis

Luxe vakantiehuis De Beukhaag in Winterswijk-Miste

Luxe vakantiehuis in Winterswijk gezocht? Ontdek Vakantiehuis de Beukhaag in Miste! Deze vrijstaande accommodatie is in Achterhoekse boerderijstijl gebouwd en heeft een sfeervolle, huiselijke inrichting. Tijdens uw verblijf in dit luxe vakantiehuis in het Achterhoekse Winterswijk mag u gebruik maken van goede faciliteiten, waaronder uiteraard veel speelfaciliteiten voor de kinderen. Ervaar met maximaal 11 personen een gezellig verblijf met familie, vrienden of collega’s en geniet van het comfort, de privacy, de rust en ruimte in een groene omgeving.

Een luxe vakantiehuis voor 11 personen in het Achterhoekse Winterswijk

Dit vakantiehuis beschikt over goede faciliteiten waardoor u optimale comfort, privacy, rust en ruimte ervaart. Er is aan alles gedacht om uw verblijf in De Beukhaag zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. De ruime woonkamer beschikt over een houtkachel en in de grote open woonkeuken staat een lange tafel waaraan u gezamenlijk een maaltijd kunt nuttigen. De vijf slaapkamers zijn voorzien van comfortabele bedden en voor de allerkleinsten zijn er twee kinderbedjes aanwezig. In het gehele huis kunt u gebruik maken van het gratis wifi-netwerk, waardoor u de leukste eropuit-tips kunt opzoeken.

Rondom het vakantiehuis ligt een grote tuin, omringd door een beukenhaag. De kinderen kunnen spelen op de trampoline of in het speelhuis met glijbaan en schommels. In de garage vindt u een tafeltennistafel en tafelvoetbalspel die garant staan voor uren speelplezier.

Mocht u uw paard/pony mee willen nemen om de omgeving vanaf de paardenrug te ontdekken, dan is dat ook mogelijk! Er zijn ruime stallen beschikbaar, met gebruik van de buitenbak, paddock en weide.

Ontdek Winterswijk

Winterswijk staat bekend om het coulisselandschap met grillige houtwallen en kronkelende beekjes. Het Korenburgerveen en de steen- en kalkgroeve met zijn fossiele resten zijn unieke plekken in Winterswijk die zeker uw bezoek waard zijn. De omgeving werd daarom in 2005 uit geroepen tot het Nationaal Landschap. Alle zandwegen en verharde wegen rondom Winterswijk verbinden de negen buurtschappen met het dorp zelf. Uitermate geschikt voor een mooie fiets- of wandeltocht. De vele men- en ruiterpaden brengen u langs de mooiste plekken in de Achterhoek.

In Winterswijk zijn veel moderne winkels en knusse boetiekjes. Heeft u na een dagje funshoppen trek gekregen? In één van de vele restaurantjes en gezellige cafés kunt u een heerlijk hapje eten of iets drinken.

Meer weten over luxe vakantiehuis De Beukhaag in Winterswijk

Wilt u meer informatie over dit luxe vakantiehuis in Winterswijk? Neem via het contactformulier contact op of boek online direct via de website.

Luxe accommodatie De Beukhaag
Bezoek Website Vraag info aan
Op basis van 2 beoordelingen
 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over deze groepsaccommodatie in de Achterhoek? Neem dan direct contact op met de groepsaccommodatie of vul het onderstaande formulier in.

Wij helpen u graag!