Grote natuurplas
Zwembad
Bijzonder tipidorp

Bijzondere groepsaccommodatie in Zelhem gezocht? Ontdek Vakantiepark de Betteld!

Op zoek naar een bijzondere groepsaccommodatie in Zelhem? Op christelijk Vakantiepark de Betteld is het mogelijk om met maar liefst maximaal 183 personen een onvergetelijke tijd op een inspirerende, leuke plek in de Achterhoek te beleven. De accommodatie bestaat uit De Witte Herberg en het Tipidorp. Beide accommodaties kunnen zowel afzonderlijk als samen geboekt worden. Tijdens uw verblijf mag u gebruik maken van de uitstekende faciliteiten, zoals het natuurbad en zwembad.

De Betteld staat voor saamhorigheid en elkaar en God beter leren kennen. Zo worden er conferenties gehouden en is er een uitgebreid christelijk vakantieprogramma.

Bijzondere groepsaccommodatie met uitstekende faciliteiten in het Achterhoekse Zelhem

Vakantiepark de Betteld in Zelhem is met bijna 500 kampeerplaatsen en 22 hectare grond het grootste christelijke vakantiepark van Nederland. Tijdens uw verblijf kunt u zwemmen in de 4,5 hectare grote recreatieplas, van de glijbaan in het zwembad af roetsjen of op zoek gaan naar een goed boek in de boekwinkel. In de mini-supermarkt kunt u terecht voor de vergeten boodschap. En heeft u geen zin om te koken, haal dan een maaltijd af in de snackbar of neem plaats in het café. Voor de jeugd is er elke zomer MEGA-Kids en voor de tieners Royal Adventure.

Verder telt het 7 congreszalen waarvan de grootste, de Ichtuszaal, plek biedt voor ruim 1800 mensen en waar het hele jaar door conferenties gehouden. In de schoolvakanties is er een uitgebreid christelijk programma. Bezoek de website voor meer informatie.

Ontdek het Groene Hart van de Achterhoek

De Betteld ligt in het Groene Hart van de Achterhoek, naast het plaatsje Zelhem. Het is een mooie, groene omgeving met uitgestrekte weilanden, oude kastelen en gezellige dorpjes. Doetinchem ligt op een kwartier rijden van het park en biedt veel activiteiten en horecagelegenheden. In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken.

Meer weten over deze groepsaccommodatie in Zelhem

Wilt u meer informatie over deze groepsaccommodatie in Zelhem? Neem via het contactformulier contact op of boek online direct via de website.

Vakantiepark en Conferentiecentrum De Betteld
Google reviews 9
 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over deze groepsaccommodatie in de Achterhoek? Neem dan direct contact op met de groepsaccommodatie of vul het onderstaande formulier in.

Wij helpen u graag!